Medlemsnummer i et boligbyggerlag

Medlemsskap i et lokalt boligbyggerlag er en dåpsgave som kan bety mye for barnet senere i livet. Boligbyggerlag har forskjellige prismodeller for de under 18 år. Enkelte fakturerer innmelding og kontingent til den som har bestilt medlemskapet (giveren) fram til barnet er 18 år. Andre har sterkt rabatterte priser eller gratis medlemskap for juniorer. Sjekk med ditt lokale boligbyggerlag. Når barnet skal kjøpe sin første leilighet er det ikke dumt å ha et 20 år gammelt medlemsnummer med tanke på forkjøpsrett. En nyttig dåpsgave som heller ikke koster så mye.

Våre lesere rater denne dåpsgaven 3.72 av 5Finn den perfekte dåpsgave! Få flere gavetips til dåp eller navnefest:

Skriv en kommentar til “Medlemsnummer i et boligbyggerlag”

Legg igjen en kommentar

Skriv gjerne en kommentar til denne dåpsgaven!